Mio fietsnavigatie

Mio fietsnavigatiesysteemMio fietsnavigatie staat bekend als fietsnavigatie met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Een Mio fietsnavigatiesysteem hebben een eenvoudige bediening zodat ook minder technische mensen eenvoudig ermee kunnen navigeren. Voor verschillende type fietsers heeft Mio een navigatiesysteem, zowel voor de recreatieve fietser als sportieve fietser.

Voor de recreatie fietser zijn met name de Mio Cyclo 310 en Mio Cyclo 315 aan te raden. Leuk voor recreatieve fietsers is de Surprise Me functie waarmee het Mio fietsnavigatiesysteem drie verschillende fietsroutes voorstelt op basis van een ingevoerde afstand of tijd. De navigatiesystemen worden geleverd met stuurhouder en bevatten reeds de kaarten van de Benelux (310) en West Europa (315).

De sportieve fietser wil naast navigatie ook zijn prestaties meten. De Mio Cyclo 505 is voor de sportieve fietser de ideale trainingspartner met navigatie. Voor de sportieve fietser die ook cadans en hartslag wil meten is er de Mio Cyclo 505 HC welke wordt geleverd met cadanssensor en hartslagmeter. Een ander pluspunt van de Mio Cyclo 505 is de WIFI functie, waarmee je eenvoudig fietsroutes kunt downloaden.

Mio fietsnavigatie is te koop bij Coolblue